Make your lashes do the talking

Verven

Bij het verven van wimpers en/of wenkbrauwen kiezen we de gepaste kleur op maat van het merk refectocil. Deze kleuren blijven tot 6 weken op de haartjes. Bij enige twijfel over allergie is het aangeraden om ons eerst een berichtje te sturen.  

Lashlift

We liften de wimpers vanaf de wortel en zorgen ervoor dat deze mooi omhoog komen te staan. We bannen de mascara uit jou make-up tasje. We gebruiken hiervoor de beste producten! Deze behandeling duurt +- 45 min en het resultaat is 6-8 weken houdbaar. Ideaal voor vakanties, feestjes, speciale gelegenheden…  

Browlamination

Naast het liften van de wimpers is dit ook zeker mogelijk voor de wenkbrauwen.
Heb jij weinig volume, weerbarstige haartjes of zelfs een litteken in jou wenkbrauwen?
Dan is een browlamination de ideale behandeling voor jou.
We kammen de wenkbrauwen in de gepaste vorm, brengen de producten aan tegen de wortel en kleuren deze achteraf nog na met een kleur op maat. (kleuren is geen verplichting, maar geeft een fantastisch eindresultaat)  

 Browstyling met kleuring

Een browstyling wordt vaak gedaan bij wenkbrauwen die uit vorm zijn. Zo kunnen we  een perfecte afmeting en zorgen voor meer symmetrie. We gebruiken hiervoor verschillende tools om een prachtig eindresultaat te bekomen. Daarnaast kiezen we een gepaste kleur op maat zodat de wenkbrauwen goed bij het gelaat passen. Afwerken doen we met epilatie dmv suikerontharing.  

Hennabrows

De nieuwste trend onder de wenkbrauwen! Door de mondmaskers zijn wenkbrauwen nog van groter belang. Dit is vaak het enige wat mensen zien. Een hennabehandeling is de manier om jou wenkbrauwen meer vorm, volume en kleur te geven. Door het kleuren van de huid zal de wenkbrauw meer definitie krijgen. Hennaverf blijft tot 2 weken op de huid en tot 6 weken op de haartjes.
Het merk Supercilium heeft ook een fantastische extra! Hierbij hebben zij al bewezen dat een hennabehandeling ook de haargroei stimuleert.   Wat is het verschil tussen henna en gewone kleuring? Gewone kleuring gaat enkel de haartjes van de wenkbrauwen kleuren.
Henna kleurt zowel de haartjes als de huid waardoor je een voller, intenser effect verkrijgt.